Ατομική Θεραπεία

Μέσω της Συστημικής οπτικής και ψυχοθεραπείας, δίνεται έμφαση στο άτομο, για τη βελτίωση των σχέσεων, τη διαχείριση των συναισθημάτων και την αλλαγή στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, με στόχο να νιώθει ο ίδιος καλύτερα με τον εαυτό του και μέσα στις σχέσεις του.

Θεραπεία Οικογένειας

Είναι σημαντικό να ακουστούν οι σκέψεις και τα συναισθήματα όλων των μελών της οικογένειας, να δείτε πως η συμπεριφορά του ενός επηρεάζει όλους και πως η αλλαγή του ενός οδηγήσει στην αλλαγή όλων.

Online Συνεδρίες

Συνεδρίες οι οποίες απευθύνονται σε άτομα που δεν τους είναι εύκολη η πρόσβαση σε κάποιο γραφείο ψυχολόγου, ή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω skype

Θεραπεία Ζεύγους

Σε μια σχέση είναι σημαντικό να ακουστούν και οι δύο οπτικές για να φτάσει το ζευγάρι σε ένα νέο αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας και διαχείρισης καταστάσεων, φτάνοντας σε ένα κοινό "μαζί".

Συνεδρίες Συμβουλευτικής

Μαθαίνετε να διαχειρίζεστε διαφορετικά ότι σας απασχολεί, να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους γύρω σας, και να εκφράζετε τις ανάγκες σας διαφορετικά. Αλλάζοντας οπτική, αλλάζουν και όλα γύρω μας.

Ομάδα Γονέων

Ο ρόλος του γονέα, είναι εξαιρετικά σημαντικός, αλλά και απαιτητικός. Στόχος των σχολών γονέων είναι να υποστηρίξουν τους γονείς στον ρόλο αυτόν, καθώς και στις προκλήσεις και στις ανάγκες των παιδιών τους.

Ομαδική Θεραπεία

Με επίκεντρο το άτομο και την προσωπική ανάπτυξη, η διεργασία μέσα από την ομάδα γίνεται ακόμη πιο πλούσια εμπειρία για τα μέλη της, με έντονες αλληλεπιδράσεις.

Συμβουλευτική Παιδιών & Εφήβων

Επεξεργαζόμαστε θέματα που αφορούν σε δυσκολίες στην καθημερινότητα, την διαχείριση των συναισθημάτων, των συμπεριφορών και των σχέσεων, σε συνδυασμό με προσωπική εξέλιξη.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού πατώντας το κουμπί και συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω