Θέλεις μια νέα σχέση, να τι μπορείς να κάνεις.

Μήπως αναζητάς έναν σύντροφο σε αυτή τη φάση της ζωής σου, μια σοβαρή σχέση, αλλά δεν ξέρεις το πως;

Να κάποια πράγματα που ίσως πρέπει να σκεφτείς.

 

 

Μήπως έχεις ξεχάσει την κοινωνικότητά σου;

Είναι πολύ βασικό, μιας και για να βρούμε το ταίρι μας και να κάνουμε μια νέα σχέση, θα πρέπει να βγούμε εκεί έξω. Το σίγουρο είναι πως δεν θα το βρούμε αν καθόμαστε σπίτι μας!

Συναντήστε φίλους, πηγαίντε βόλτες, δεχτείτε μια πρόταση για χορό, μην ξεχνάτε το γυμναστήριο και κυρίως μην είστε αρνητικοί στο να γνωρίσετε κόσμο.

 

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

Ενδιαφερθείτε για την υγείας σας, για το σώμα και την ευεξία σας.

Μην παραμελείτε ποτέ τον εαυτό σας, καθώς η πρώτη εμφάνιση είναι αυτή που έχει αρχικά μεγάλη σημασία, αλλά είναι και κάτι που γενικότερα είναι σημαντικό να μην το παραμελείτε καθώς δείχνετε πως σέβεστε τον εαυτό σας.

 

Με αυτοπεποίθηση!

Τολμήστε και κάντε μια προσπάθεια και μιλήστε στο πρόσωπο του ενδιαφέροντος σας. Σκεφτήκατε ποτέ πως ίσως αυτό που περιμένετε εσείς από τον άλλον να το περιμένει και ο άλλος από εσάς;

 

 

Μην σκέφτεστε και σχεδιάζετε από την αρχή το μέλλον. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, επίσης δεν μπορείτε ποτέ να γνωρίζετε πως σκέφτεται ο άλλος και τι προσδοκά. Δώστε χρόνο και επενδύστε στις στιγμές που έχετε με τον άνθρωπο αυτό. Από την άλλη σκεφτείτε πως ο χρόνος μπορεί να σας δείξει ότι μπορεί να μην ταιριάζετε όσο πιστεύατε ή τα «θέλω» σας να μην είναι κοινά.

 

Δεν χρειάζεται αν σκεφτείτε ή να προγραμματίσετε τι πρέπει να κάνετε και πως ακριβώς να φερθείτε.

Αυτό που χρειάζεται είναι να δείξετε την δική σας αλήθεια χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό που έχει μεγάλη ουσία είναι συνήθως τα αυτονόητα και αυτά που πολλές φορές αγνοούμε.

Δείξτε αυτό που είστε χωρίς να κρύβεστε πίσω από μάσκες και κυρίως, μην φοβάστε να αφεθείτε και να απολαύσετε κάθε στιγμή μιας νέας γνωριμίας.

 

 

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος
Μετ. Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας Εφήβων

Άρθρα δημιουργήθηκαν 256

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω