Σειρά βιβλίων: ΝΙΚΗΣΕ την/ το .. – Εκδόσεις Πεδίο

Μία υπέροχη σειρά βιβλίων, που μπορεί μέσα σε μερικές ημέρες να αλλάξει κάποιες ολύ βασικές δυσκολίες για το άτομο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο.

 

Νίκησε την Αυτοκριτική:

 

Σε 21 ημέρες, μέσα από 21 κεφαλαία Μπορείτε να μειώσετε αυτή την εσωτερική φωνή που δεν κάνει άλλο από το να κρίνεις συνεχώς εσάς και τους γύρω σας.
Ο συγγραφέας σχεδίασε αυτό το πρόγραμμα για να βοηθήσει τους αναγνώστες να αντικρίσουν και να αντιμετωπίσουν όλα όσα έχουν βιώσει από την παιδική κιόλας ηλικία και έχουν ενισχύσει αυτή την εσωτερική φωνή.
Με το βιβλίο αυτό θα ξεκινήσετε ένα εσωτερικό ταξίδι μέσα από το οποίο ο στόχος είναι να καταφέρετε να βάλετε την ισορροπία στη ζωή σας αλλά και στη σχέση σας με τους άλλους.

 

 

Νίκησε το e- κόλλημα:

 

Μπορώ άραγε μέσα σε εικοσιμία μέρες προσωπικής δουλειάς να μάθω να χρησιμοποιώ καλύτερα την τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς ενοχές;

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους νιώθουν απαραίτητη την επαφή με το κινητό το ταμπλετ ή και την τηλεόραση στην ημέρα τους και τους είναι αδύνατον να αντισταθούν στο να δουντα μηνύματά τους κάθε στιγμή αλλά και όπου βρεθούν.

Στόχος του βιβλίου είναι να κερδίσετε το χαμένο χρόνο κάνοντας κι άλλα πράγματα αλλά και να μπορείτε να «αποσυνδέεστε» με χαρά και χωρίς ενοχές!

 

 

Νίκησε τη γκρίνια:

Πως μια συνήθεια του μυαλού μπορεί κάποια στιγμή να μετατρέψει ένα μέρος της συμπεριφοράς μας αλλά και της καθημερινότητας μας! Υπάρχει άραγε κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να την καταπολεμήσουμε; Μα φυσικά, αρκεί η προσπάθεια μας να είναι συστηματική και να κινείται σε όλα τα επίπεδα σκέψεις, συναισθήματα, συμπεριφορές, συνήθειες!

 

 

Νίκησε τις τοξικές σχέσεις:

Κάποιες φορές και για διάφορους λόγους, οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους είναι δύσκολες συχνά μάλιστα φτάνω στο σημείο να γίνουν πραγματικά τοξικές δημιουργώντας μα σοβαρά προβλήματα. Και οι ενδείξεις είναι τόσο ανεπαίσθητες που δυσκολευόμαστε και να τις αναγνωρίσουμε. Ένα πραγματικά χρήσιμο βιβλίο που μπορεί να βοηθήσει τον καθένα βήμα βήμα να ξεμπλέξω το κουβάρι των σημαντικών σχέση στη ζωή του ανακαλύπτοντας πως μπορεί τελικά να δημιουργήσει τις σχέσεις που θα ήθελε!

 

 

Νίκησε το στρές:

Κάτι πολύ παραπάνω από το απλό άγχος, το στρες είναι μία σοβαρή συνθήκη που επηρεάζει το σώμα, την διάθεση, τα συναισθήματα ακόμη και τις συμπεριφορές μας. Και όμως μπορεί αυτή η συνθήκη να μετατραπεί! Ένας πλούσιος οδηγός με πολύ χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το στρες και τους τρόπους που μας επηρεάζει αλλά και πρακτικές ασκήσεις για να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα την καθημερινότητα μας!

 

 

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος
Μετ. Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας Εφήβων

Άρθρα δημιουργήθηκαν 256

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω