Σειρά: Τα συναισθήματα και η συμπεριφορά μας – Εκδόσεις Μεταίχμιο

«Τα συναισθήματα και η συμπεριφορά μας», είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές, γιατί παρουσιάζει τα πιο κεντρικά ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά με υπέροχo, διασκεδαστικό και επεξηγηματικό τρόπο!

 

 

 

Με νευριάζουν όλα: Ένα υπέροχο βιβλίο το οποίο βοηθά κάθε παιδί να εξοικειωθεί με αυτό το συναίσθημα και να μάθει να το διαχειρίζεται με νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους!

Θέλω να κερδίζω: Ένα βιβλίο όπου εισάγει τα παιδιά στις έννοιες της επιμονής και της ευγενούς άμιλλας. Περιλαμβάνει χρήσιμες δραστηριότητες και προτάσεις για συζήτηση με το παιδί σε διάφορες συνθήκες!

Δεν το δίνω: Ένα βιβλίο που βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν γιατί είναι σημαντικό να μοιράζονται, ενώ περιλαμβάνει πλούσιες προτάσεις για συζήτηση!

Δεν θέλω να παίξω όμορφα: ένα βιβλίο για την καλοσύνη και την ευγένεια, σε συνδυασμό με μια σημαντική οπτική για την αρμονική συνύπαρξη των παιδιών με τους άλλους, αλλά και προτάσεις για συζήτηση με τους ενήλικες!

 

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος
Μετ. Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας Εφήβων

Άρθρα δημιουργήθηκαν 256

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω