Γεννήθηκα και μεγάλωσα την Αθήνα.

Σπούδασα Ψυχολογία, όπου κατέκτησα το πτυχίο μου από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας University of East London με τίτλο, BSc Hons Psychology.
Στη συνέχεια ακολούθησα Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία, επίσης από το University of East London, με τον μεταπτυχιακό τίτλο MSc Clinical and Community Psychology.

Επιπλέον, έχω λάβει μετεκπαίδευση στην Παιδοψυχολογία και Ψυχολογία Εφήβων, από τον επίσημα αναγνωρισμένο φορέα από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Scottish Qualifications Authority.

Ακόμη, έχω ολοκληρώσει επιτυχώς την τετραετή μου ειδίκευση ως Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Εργάζομαι ιδιωτικά με ενήλικες, έφηβους, παιδιά, οικογένειες και ζευγάρια, ενώ το θεραπευτικό μου έργο έχει την βάση του στη Συστημική Θεώρηση πάνω στην οποία έχει διαμορφωθεί το Συνθετικό Μοντέλο Θεραπείας (ΣΥΜΟΣΥΘ).


Τέλος, είμαι τακτικό μέλος στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, δόκιμο μέλος στην Ελληνική Εταιρείας Συμβουλευτικής, και μέλος στον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων με τίτλο MBPSs.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω