Η Αγγελική

Η Αγγελική Καβαλλιεράτου, σπούδασε Ψυχολογία, όπου κατέκτησε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας University of East London με τίτλο “BSc Hons Psychology”.

Στη συνέχεια ακολούθησε Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας University of East London με τον μεταπτυχιακό τίτλο “MSc Clinical and Community Psychology”.

Επιπλέον, η ίδια είναι Ειδικευόμενη Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Επιπλέον, έχει Εξειδίκευση Μεταπτυχιακού Επιπέδου στην Παιδοψυχολογία και Ψυχολογία Εφήβων, απο τον επίσημα αναγνωρισμένο φορέα απο το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, “Scottish Qualifications Authority”.

Η ίδια δουλεύει ιδιωτικά με ενήλικες, έφηβους, παιδιά, οικογένειες και ζευγάρια, σε δυσκολίες που αφορούν σε προβλήματα σχέσεων, δυσκολίες με τον εαυτό και τους άλλους, δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, ψυχοσωματικές εκδηλώσεις, φοβίες, άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, γενικευμένο άγχος, προβλήματα διαχείρισης σχέσεων παιδιών και εφήβων κ.α.

Το θεραπευτικό της έργο έχει την βάση του στη Συστημική Θεώρηση πάνω στην οποία έχει διαμορφωθεί το Συνθετικό Μοντέλο Θεραπείας (ΣΥΜΟΣΥΘ).

Επιπλέον, η ίδια παρακολουθεί συνέδρια, σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής της εκπαίδευσης και αρθρογραφεί συστηματικά στον ηλεκτρονικό τύπο.

Τέλος, η ίδια είναι δόκιμο μέλος της Ελληνική Εταιρείας Συμβουλευτικής, αλλά και του British Psychological Society.

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Αγγελική Καβαλλιεράτου Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολογία Μετ. Παιδοψυχολογία & Ψυχολογία Εφήβων
Άρθρα δημιουργήθηκαν 15

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω