Η Αγγελική

Η Αγγελική Καβαλλιεράτου, σπούδασε Ψυχολογία, όπου κατέκτησε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας University of East London με τίτλο “BSc Hons Psychology”.

Στη συνέχεια ακολούθησε Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας University of East London με τον μεταπτυχιακό τίτλο “MSc Clinical and Community Psychology”.

Επιπλέον, έλαβε μετεκπαίδευση στην Παιδοψυχολογία και Ψυχολογία Εφήβων, από τον επίσημα αναγνωρισμένο φορέα από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Scottish Qualifications Authority.

Ακόμη, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την τετραετή της ειδίκευση ως Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

 

Η ίδια δουλεύει ιδιωτικά με ενήλικες, έφηβους, παιδιά, οικογένειες και ζευγάρια, σε δυσκολίες που αφορούν σε προβλήματα σχέσεων, δυσκολίες με τον εαυτό και τους άλλους, δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, ψυχοσωματικές εκδηλώσεις, φοβίες, άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, γενικευμένο άγχος, προβλήματα διαχείρισης σχέσεων παιδιών και εφήβων κ.α.

Το θεραπευτικό της έργο έχει την βάση του στη Συστημική Θεώρηση πάνω στην οποία έχει διαμορφωθεί το Συνθετικό Μοντέλο Θεραπείας (ΣΥΜΟΣΥΘ).

Επιπλέον, η ίδια παρακολουθεί συνέδρια, σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής της εκπαίδευσης και παράλληλα αρθρογραφεί συστηματικά και εμφανίζεται στον τύπο για θέματα που αφορούν σχέσεις, παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Τέλος, είναι μέλος στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), στην Ελληνική Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ), στο European Association for Counselling (EAC) και στον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS).

Αγγελική Καβαλλιεράτου Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολογία Μετ. Παιδοψυχολογία & Ψυχολογία Εφήβων
Άρθρα δημιουργήθηκαν 116

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω