Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα.

“Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα”, ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Διόπτρα, που βήμα βήμα συνοδεύει το ταξίδι μέσα από τον χωρισμό για τα παιδιά και για τους γονείς.

 

 

Πως είναι αυτή η νέα πραγματικότητα για όλη την οικογένεια;
Πως μπορούν να λειτουργήσουν οι γονείς για την καλύτερη ζωή της οικογένειας;

Ο κάθε γονέας θέλει το καλύτερο για τα παιδιά του. Όταν λοιπόν όλη η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με ένα διαζύγιο ή έναν χωρισμό, το πιο σημαντικό είναι να βρει λειτουργικούς τρόπους διαχείρισης των δυσκολιών που φέρνει αυτό.

Έτσι το πιο σημαντικό είναι οι γονείς να κατανοήσουν αυτή την αλλαγή ακούγοντας τις ανάγκες τους και τα συναισθήματά τους και έπειτα να διαχειριστούν τις ανησυχίες των παιδιών τους, καθώς οδηγούνται σε μια ομαλή αλλαγή μετά το διαζύγιο.

Το «εμείς θα σε αγαπάμε πάντα» εξηγεί πως οι χωρισμένοι γονείς μπορούν να μετατρέψουν μια πολύ δύσκολη μετάβαση σε μια κατάσταση που δυναμώνει τα παιδιά και διευρύνει την αίσθηση που έχουν για την οικογένεια.

Απαντώντας σε ερωτήματα των γονέων απέναντι στις συναισθηματικές επιπτώσεις ενός χωρισμού, αλλά και την διαχείριση από όλα τα μέλη της οικογένειας!

Μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές οι γονείς ανακαλύπτουν νέους τρόπους να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους θέτοντας σε προτεραιότητα τον ρόλο τους ως γονείς.

 

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος
Μετ. Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας Εφήβων

Άρθρα δημιουργήθηκαν 256

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω