“Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι” – Εκδόσεις Ψυχογιός

Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι, ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, έρχεται να μας δώσει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές.

 

 

Ένα βιβλίο που σύμφωνα με την Δρ Κάρολ Ντουεκ, στοχεύει να αναδείξει τη δύναμη των ανθρώπινων πεποιθήσεων. Αυτές οι πεποιθήσεις, συνειδητές ή ασυνείδητες, επιδρούν άμεσα σε όσα επιθυμούμε και στο αν τελικά θα τα αποκτήσουμε.

Αυτό το σκεπτικό καταδεικνύει με ποιον τρόπο η αλλαγή των ανθρώπινων πεποιθήσεων μπορεί να επιδράσει ριζικά στη ζωή μας.
Έτσι λοιπόν, μέσα από το βιβλίο αυτό θα μάθουμε, πως μια απλή γνώμη που έχουμε για τον εαυτό μας καθοδηγεί το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας. Αυτή η άποψη πηγάζει από ένα συγκεκριμένο σκεπτικό, όπως και όλα αυτά που μας εμποδίζουν να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας πηγάζουν από αντιστοιχες σκέψεις! Διαβάζοντας αυτές τις σελίδες, θα κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τους άλλους και θα απελευθερώσουμε τις προσωπικές μας δυνάμεις που «κρύβονται» πίσω από τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που έχουμε κατασκευάσει και μας ακολουθούν στη ζωή μας!

 

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος
Μετ. Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας Εφήβων

Άρθρα δημιουργήθηκαν 256

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω