Ζωγραφιές – Εκδόσεις Πεδίο

Τα παιδιά δεν είναι πάντα σε θέση να εκφράσουν με λόγια όσα νιώθουν, σκέφτονται και αισθάνονται, όμως μέσα από τις ζωγραφιές και όσα σχεδιάζουν μπορούν ελεύθερα να αποτυπώσουν κομμάτια από τον εσωτερικό τους κόσμο.

Ακόμη και ένα απλό σκίτσο μπορεί να εξηγεί πολλά για τον δημιουργό του αρκεί να μπορούμε κι εμείς να κατανοήσουμε σωστά όσα αποτυπώνονται στο χαρτί.


Η ικανότητα να ερμηνεύουν οι αναγνώστες αυτά τα μηνύματα είναι πολύ σημαντική ειδικά για τους γονείς, καθώς θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα κομμάτια των παιδιών τους, ώστε να μπορέσουν παράλληλα και να τα υποστηρίξουν όπου χρειάζεται.

 


Το αγαπημένο βιβλίο “ζωγραφιές“, που κυκλοφορεο από τις εκδόσεις Πεδίο, φιλοξενεί πολλές ζωγραφιές παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, μαζί με τις ερμηνείες ψυχολόγων που αναλύουν τις συμπεριφορές και τις σκέψεις των παιδιών και επιτρέπουν στους αναγνώστες να καταλάβουν σε βάθος την προσωπικότητα και τα συναισθήματά τους.

 

 

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος
Μετ. Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας Εφήβων

Άρθρα δημιουργήθηκαν 256

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω