Σειρά: Ανοίγω και μαθαίνω – Εκδόσεις Ψυχογιός

Η υπέροχη σειρά “ανοίγω και μαθαίνω” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, αποτελείτε από δυο βιβλιαράκια με παραθυράκια και πολλές εικόνες, αλλά και πλούσια νοήματα για τα παιδιά.

 

 

 

Η καλοσύνη
Μία υπέροχη σειρά διαδραστικών βιβλίων με παραθυράκια! Το βιβλίο η καλοσύνη θα βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν την δύναμη της καλοσύνης μέσω παραδειγμάτων από την καθημερινότητά τους! Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι και οι άλλοι έχουν συναισθήματα, όπως και εκείνα. Αυτό το υπέροχο βιβλίο βοηθάει τα μικρά μας να μάθουν πώς να δείχνουν καλοσύνη στους γύρω τους.

 

 

Τα συναισθήματα
Ένα υπέροχο διαδραστικό βιβλίο που θα βοηθήσει τα παιδιά να μιλήσουν για όλα τα διαφορετικά συναισθήματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, μέσα από πλούσια παραδείγματα! Η αναγνώριση των συναισθημάτων με παραδείγματα αποτελεί το κλειδί για την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών! Ένα βιβλίο ιδανικό για την ενθάρρυνση των παιδιών να μιλούν γι’ αυτό που νιώθουν!

 

 

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος
Μετ. Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας Εφήβων

Άρθρα δημιουργήθηκαν 256

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω