Σειρά: τα συναισθήματά μας και η συμπεριφορά μας – εκδόσεις Μεταίχμιο

Θέλω να σας γνωρίσω μια πολύ σημαντική σειρά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο “τα συναισθήματά μας και η συμπεριφορά μας”.

Απευθύνονται σε ηλικίες από τεσσάρων ετών, και αναφέρονται σε διάφορα συναισθήματα και συμπεριφορές των παιδιών.

 

 

Ο ήρωάς μας, δυσκολεύεται να δείξει σεβασμό στους άλλους με αποτέλεσμα όλοι να θυμώνουν μαζί του και εκείνος να στεναχωριέται. Θα μπορέσει να μάθει να σέβεται τα πράγματα και τη γνώμη των άλλων, ώστε να νιώθουν καλύτερα και εκείνοι αλλά και ο ίδιος; Ένα βιβλίο που εισάγει στα παιδιά την έννοια του σεβασμού και δίνει παράλληλα ιδέες στους ενήλικες για μία σημαντική συζήτηση με το παιδί τους!

 

 

 

Εδώ ο ήρωάς μας πιστεύει ότι οι κανόνες είναι χαζοί και συχνά αρνείται να τους τηρήσει. Αυτό όμως κάνει τα παιχνίδια του επικίνδυνα και καθόλου διασκεδαστικά. Θα μπορέσει άραγε να καταλάβει γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κανόνες;

Το βιβλίο αυτό εισάγει τα παιδιά στην έννοια των κανόνων με έναν πολύ ενδιαφέρον και διαδραστικό τρόπο! ‼️ Με τις υπέροχες εικόνες στο τέλος κάθε  βιβλίου οι μικροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να διηγηθούν με δικά τους λόγια μία ιστορία σχετική με το θέμα του κάθε βιβλίου!

 

 

Αγγελική Καβαλλιεράτου
Ψυχολόγος / Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
MSc Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος
Μετ. Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας Εφήβων

Άρθρα δημιουργήθηκαν 256

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω